FRI FRAKT ÖVER 499 KR
Start

Color Eyes Pearly – Sparkling

229,00 kr

COLOR EYES – Sparkling

Champagnefärgad skimrig skugga. Fin till det mesta och perfekt som highlighter. Till fest är det snyggt att lägga denna skimrande skugga i inre ögonvrån.

Color Eyes är sammetslena högpigmenterade ögonskuggor i proffskvalitet. Väl utvalda ingredienser garanterar god färgåtergivning och ett mycket hållbart resultat.

Appliceras bäst med Ögonskuggpensel E4.

Innehåller 4 g.

- +
Artikelnr: 600034 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Ger dina ögon det där lilla extra – hela dagen. Och kvällen. Och natten.

Sammetslena, högpigmenterade ögonskuggor i proffskvalitet. Väl utvalda ingredienser garanterar god färgåtergivning och ett mycket hållbart resultat. Den microniserade formulan ger fantastiska sminkegenskaper som är lätta att jobba med och att tona ut. Finns i sofistikerat matt och drömlikt pärlemorskimrande utförande.

Liksom alla produkter som bär Palinas namn, så är ColorEyes så mycket mer än en ögonskugga – då de även innehåller vårdande och återfuktande ingredienser för din hud!

100% VEGAN AND PFAS-FREE!

 

 

Ytterligare information

Ingredienser

Talc, Mica, Synthetic Flourphlogopite*, Dimenicone, Zinc Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride*, Silica, Disostearyl, Malate, Potassium Sorbate, Dehydroaceatic Acid, TIn Oxide. May contain (+/-) CI77891 (Titanium dioxide), CI77491 (Iron oxide), CI77492 (Iron oxide), CI77499 (Iron Oxide)
** Caprylyl Glycol (Kaprylylglykol) är en fantastisk ingrediens som vi använder på grund av dess återfuktande och fuktgivande egenskaper. Den drar till sig fukt till det översta lagret av huden och låser in fukten där. Kaprylylglykol är också ett konserveringsmedel som ökar hållbarheten på de produkter som den används i.
* Synthetic Flourphlogopite (Syntetisk flourogopit) är ett syntetiskt mineralmaterial som används i kosmetika för att förtjocka/förbättra emulsioner. Den består av magnesium, aluminiumsilikat plus kalium och anses vara säker som ingrediens i kosmetika. Det anses även vara icke-irriterande för huden.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Color Eyes Pearly – Sparkling”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du har inte behörighet att registrera dig

Återställ lösenord