FRI FRAKT ÖVER 499 KR
Start

Color Eyes Matte – Cava

229,00 kr

COLOR EYES – Cava

Cremefärgad matt ögonskugga. Color Eyes är sammetslena högpigmenterade ögonskuggor i proffskvalitet. Väl utvalda ingredienser garanterar god färgåtergivning och ett mycket hållbart resultat. Appliceras bäst med Ögonskuggpensel E4.

Innehåller 3 g.

- +
Artikelnr: 600032 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Ger dina ögon det där lilla extra – hela dagen. Och kvällen. Och natten.

Sammetslena, högpigmenterade ögonskuggor i proffskvalitet. Väl utvalda ingredienser garanterar god färgåtergivning och ett mycket hållbart resultat. Den microniserade formulan ger fantastiska sminkegenskaper som är lätta att jobba med och att tona ut. Finns i sofistikerat matt och drömlikt pärlemorskimrande utförande. Liksom alla produkter som bär Palinas namn, så är ColorEyes så mycket mer än en ögonskugga – då de även innehåller vårdande och återfuktande ingredienser för din hud!

100% VEGAN AND PFAS-FREE!+

Ytterligare information

Ingredienser

Talc, Synthetic Flourphlogopite*, Isomyl Laurate, Silica, Zinc Stearate, Kaolin, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Caprylyl Glycol*
May contain (+/-): CI77891 (Titanium Oxide), CI77491 (Iron Oxides), CI77492 (Iron Oxides), CI77499 (Iron Oxides)
100% VEGAN AND PFAS-FREE!
* Synthetic Flourphlogopite (Syntetisk flourogopit) är ett syntetiskt mineralmaterial som används i kosmetika för att förtjocka/förbättra emulsioner. Den består av magnesium, aluminiumsilikat plus kalium och anses vara säker som ingrediens i kosmetika. Det anses även vara icke-irriterande för huden.
* Caprylyl Glycol (Kaprylylglykol) är en fantastisk ingrediens som vi använder på grund av dess återfuktande och fuktgivande egenskaper. Den drar till sig fukt till det översta lagret av huden och låser in fukten där. Kaprylylglykol är också ett konserveringsmedel som ökar hållbarheten på de produkter som den används i.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Color Eyes Matte – Cava”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du har inte behörighet att registrera dig

Återställ lösenord