FRI FRAKT ÖVER 499 KR
Start

Drama Queen Eyeliner

229,00 kr

DRAMA QUEEN EYELINER är snabbtorkande och har en långvarig effekt i djupaste svart. Perfekt eyeliner för att skapa en snygg eller djärv linje med precision. Den glider smidigt och stannar exakt var du lägger den. Lämplig även för känsliga ögon.

 

- +
Artikelnr: 600004298900 Kategorier: , ,

Beskrivning

Drama Queen Eyeliner är snabbtorkande och har en långvarig effekt i djupaste svart. Perfekt eyeliner för att skapa en snygg eller djärv linje med precision. Den glider smidigt och stannar exakt var du lägger den. Lämplig även för känsliga ögon. Använd gärna tillsammans med vår storsäljande mascara Drama Queen Volumizing Mascara för klassisk och/eller dramatisk effekt. Vad många uppskattar speciellt mycket med Drama Queen Eyeliner, är att den är så enkel att använda. Både för ett sminkproffs, men även för en nybörjare!

Ytterligare information

Ingredienser

INGREDIENTS: AQUA, CI 77266, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ALCOHOLDENAT, METHYLPROPANEDEIOL, LACTOBACILLUS FERMENT, SODIUM CARBONATE, CITRICACID, CETEARETH-25, SORBITOL, GELLAN GUM, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, XYITOL, SIMETHICONE, METHYLPARABEN, STEARETH-4, STEARETH-20, SORBIC ACID

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Drama Queen Eyeliner”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du har inte behörighet att registrera dig

Återställ lösenord