FRI FRAKT ÖVER 499 KR
Start

Prowder

489,00 kr

(3 kundrecensioner)

PROWDER håller huden matt och jämn, och oavsett foundation så förlänger PROWDER hållbarheten på din makeup från morgon till kväll. PROWDER innehåller 70% Upsalite, en patenterad svensk och högteknologisk ingrediens som är oerhört porös. Utöver detta innehåller PROWDER Squalane som håller huden återfuktad.

- +
Artikelnr: 900000998100 Kategorier: ,

Beskrivning

Säg hej till PROWDER – ett transparent puder som suger upp sebum* bättre än någon annan produkt på marknaden!

PROWDER håller huden matt och jämn, och oavsett foundation så förlänger PROWDER hållbarheten på din makeup från morgon till kväll.

PROWDER innehåller 70% Upsalite, en patenterad svensk och högteknologisk ingrediens som är oerhört porös. Utöver detta innehåller PROWDER Squalane som håller huden återfuktad.

Med PROWDER kan du vara trygg i att din makeup sitter och håller sig matt längre än du någonsin tidigare upplevt och låter din naturliga lyster lysa igenom.

PROWDER är helt fri från mineraloljor, lanolin, parabener, silica och tilltäppande ingredienser samt är dermatologiskt testad, hypoallergen och icke-irritativ.

* Det vi i dagligt tal kallar den olja som gör ansiktet glansigt.

NO FLASHBACKS!

Andra ingredienser kan visa sig som vita fläckar på fotografier tagna med blixt, så kallade ”Powder Flashbacks”. Upsalite reflekterar inte något som helst ljus, vilket gör att produkten fungerar bra såväl till vardags som i professionella foto- och festsammanhang.

CITAT

Upsalite är världens törstigaste tvättsvamp i mikroformat. När man blandar det i ett puder förstår ni vad som händer. Huden håller sig matt och jämn utan att man behöver bättra på sin makeup under dagen. Jag och mina anställda makeup-artister och hudvårdsspecialister har aldrig sett ett liknande resultat!

– Lina Ivarsson, vd och grundare Palina.

PROWDER passar alla hudtyper.

MAGNESIUM CARBONATE(UPSALITE), MICA, SQUALANE, KAOLIN, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERYL UNDECYLENATE, ALUMINA, MAGNESIUM OXIDE. +/- MAY CONTAIN CI77491/IRON OXIDES, CI77492/IRON OXIDES, CI77499/IRON OXIDES.

3 recensioner av Prowder

  1. Emilia (verifierad ägare)

    Ett helt otroligt prowder! Jag blir glansig efter bara några få timmar med min oljiga hy men med detta prowder så blir jag inte det alls även efter en hel arbetsdag. Sminket sitter lika fint efter flera timmar som vid applicering

  2. Caroline (verifierad ägare)

    Jag håller med föregående vilket otroligt prowder. Sitter jättebra en hel dag och behöver inga touch-ups. Jag är 44 år och har nu mogen hy och detta sätter sig inte i fina linjer. Har provat ett att annat märke som är hylaronic hydra powder som gör mig torr men detta puder är så mycket bättre.

  3. Maria

    Bästa! Som ett litet Photoshop-filter! Jag bättrar på någon gång under dagen ibland men känns inte så jobbigt för det resultat man får. Love it!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

Du har inte behörighet att registrera dig

Återställ lösenord