FRI FRAKT ÖVER 499 KR
Start

Magic Face Primer

559,00 kr

(1 kundrecension)

Magic Face Primer gör huden sammetslen och garanterar en perfekt och jämn yta.

- +
Artikelnr: 600336 Kategorier: , ,

Beskrivning

Transparent primer som passar alla hudtoner. Passar alla hudtyper: en ung, blank hud får en fräsch, matt finish samtidigt som ojämnheter och porer jämnas ut, en äldre hud får ett jämnare och yngre utseende med sammetslen känsla.

Återfuktande känsla av sammet på huden. En enastående lugnande primer i gelform som appliceras innan din makeup för att fylla ut fina linjer, porer och ojämnheter samtidigt som den ger en matt, hållbar finish på ett ögonblick! Innehåller Isododecane som förhindrar att huden tappar fukt under dagen. Perfekt att använda ensam, under foundation eller blandas med flytande foundation.

Nyckelingredienser:

  • ISODODECANE – Förhindrar fuktförlust från huden och optimerar formulan. Ger effekten av viktlös känsla på huden.
  • DIMETHICONE – Gör produkten lättapplicerad, fyller ut linjer, rynkor och ojämnheter. Passar även bra för känslig hud och för de med eksem, tack vare den lätta skyddsbarriären som bildas. Studier påvisar även en lätt antiinflammatorisk effekt samt minskad rodnad.
  • CYCLOPENTASILOXANE – Bildar en lätt skyddande barriär på huden som ger en sammetslen känsla.

Storlek: 30 ml

Ytterligare information

Ingredienser

Ingredienserna och vad de har för varje enskild uppgift i produkten: CYCLOPENTASILOXANE Fyller ut fina linjer och ojämnheter, verkar vattenavvisande då den bildar en lätt skyddande barriär på huden och ger en sammetslen känsla. DIMETHICONE Kiselbaserad polymer, med liknande egenskaper som ovanstående ingrediens. Gör produkten lätt att applicera, fyller ut linjer, rynkor och ojämnheter. Passar även bra för känslig hud och för de med eksem, tack vare den lätta skyddsbarriären som bildas och studier påvisar även en lätt antiinflammatorisk effekt samt minskar rodnad. ISODODECANE Kolväte, som är mjukgörande och optimerar formulan. DIMETHICONE CROSSPOLYMER Ger en silkeslen känsla och fyller ut fina linjer (liknar Dimethicone, men de har olika molekylstorlek och olika sammanlänkade). ISOHEXADECANE Mjukgörande. OCTYLDODECANOL Emulgeringsmedel, som optimerar formulan (får övriga ingredienser att blanda sig med varandra). Mjukgörande. POLYSILICONE-11 Specialiserad, syntetisk tvärbunden siloxan som fungerar som ett filmbildande medel. POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE Ett växtbaserat emulgeringsmedel som används i kosmetika och hudvårdsprodukter för att stabilisera formler samt är mjukgörande. DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER Stabiliserar formulan (liknar Dimethicone och Dimethicone Crosspolymer, men har olika molekylstorlek och är olika sammanlänkade). Ger en mjuk och silkeslen känsla på huden och är mattgörande. DIMETHICONOL Som ett balsam för huden! Ger en mjuk, silkeslen känsla och är milt vattenavvisande. Fyller ut fina linjer och rynkor.

1 recension av Magic Face Primer

  1. Gun Lindqvist

    Jätte bra och skön!!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du har inte behörighet att registrera dig

Återställ lösenord