FRI FRAKT ÖVER 499 KR
Start

Easy Going Minerals Loose – Barcelona

459,00 kr

EASY GOING MINERALS LOOSE – Barcelona passar dig som har lite färg. Har en varm underton som neutraliserar rött mycket bra.

Naturlig mineralfoundation när den är som bäst! Helt fri från mineraloljor, lanolin, parabener och tilltäppande ingredienser. Innehåller noga utvalda, hudvårdande ingredienser som återfuktar, mjukgör och skyddar huden. Innehåller inte bismuth oxychloride. Ger perfekt täckning, som sitter hela dagen och innehåller solskydd SPF8-15, beroende på applicerad mängd.

Passar alla hudtyper:

– Gör fet hud mindre blank.

– Återfuktar, mjukgör och skyddar torr och känslig hud.

– Verkar helande, läkande och antiinflammatorisk på aknebenägen hud.

För bästa resultat, applicera med Kabukiborste i hylsa eller F1.

Innehåller 11 g.

Slut i lager

Artikelnr: 600090 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Naturlig mineralfoundation i dess renaste form.

Ger täckning som en foundation, men med den lätta känslan av puder. Gör huden silkeslen med härlig fräschör och ungdomlig lyster. Helt fri från mineraloljor, lanolin, parabener och tilltäppande ingredienser. Innehåller noga utvalda, vårdande ingredienser som återfuktar, mjukgör och skyddar huden. Ger perfekt täckning som sitter hela dagen och innehåller solskydd SPF 8-15, beroende på applicerad mängd. Verkar dessutom lugnande, läkande och antiinflammatoriskt.

VÅRDANDE INGREDIENSER

MICA – Lystergivande mineral

ZINC OXID – Naturligt solskydd

MAJSSTÄRKELSE – Mjukgörande

TRIGLYCERIDER – Skyddande och återfuktande

TOPAZ – Helande och lugnande

VITAMIN E – Mjukgörande, reparerande och förebygger hudåldrande

 

Ytterligare information

Ingredienser

MICA Mica är en ren mineral, som utvinns från bergarter som gnejs och granit. Täpper inte till huden, utan låter huden andas. Ger en silkeslen känsla på huden. ZEA MAYS STARCH Majsstärkelse. Mjukgörande och lätt absorberande utan att täppa till huden. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE Kapryl/kaprintriglycerid är en oljig blandad ester bestående av kapryl- och kaprinsyra fettsyror härledda från kokosnötolja och glycerin. En mycket hudvårdande ingrediens, som återfuktar och skyddar huden. ZINC OXIDE Ger ett fysikaliskt solskydd, som skyddar huden mot hudcancer och förtida hudåldrande. Den solskyddande egenskapen ges, genom att zincoxide reflekterar solens strålar på huden som en spegel. Palina använder inte några nanopartiklar i sina formulas, utan enbart säker, EU–och FDA-godkänd zinc oxide. Antiinflammatorisk. ZINC STEARATE Stearat salt, som används för att optimera formulan av produkten. Är även återfuktande. UNDECYLENOYL GLYCINE En vidareutveckling (ympning) av glycin, som utvinns ur havre och solros, som har många positiva egenskaper såsom anti-inflammatorisk, mjukgörande och återfuktande. Hjälper till att bibehålla hudens pH-värde och reglerar talgproduktionen. Hämmar dessutom acne-bakterier. CAPRYLOYL GLYCINE Högpresterande anti-age ingrediens, som bekämpar hudens åldrande genom att stärka och skydda hudens matris (hudens förmåga att hålla naturliga kollagen). Minskar även fria radikaler i huden, och på så sätt hudåldrande inflammationer. Ger huden lyster och fräschör. TOCOPHERYL ACETATE Tokoferylacetat, eller mer känd som vitamin E, är ett naturligt konserveringsmedel, antioxidant och fuktgivare. Det minskar transdermal vattenförlust och bidrar till att upprätthålla bindväv. Det är effektivt som ett naturligt försvar mot skadliga UV-strålar och förhindrar hyperpigmentering och solskador. TOPAZ Topaz är en ädelsten, som bidrar till en mer exklusiv formula. Användningen av ädelstenar/ädla mineraler i kosmetiska formuleringar blir allt vanligare i dagens kosmetik industri. De ”magiska” och terapeutiska egenskaper som ädelstenar anses ha, är inte något nytt utan är omskrivet ända sedan 4000 fKr. Verkar helande och lugnande på huden, samt kamouflerar fina linjer tack vare sina reflekterande egenskaper.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Easy Going Minerals Loose – Barcelona”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du har inte behörighet att registrera dig

Återställ lösenord