FRI FRAKT ÖVER 499 KR
Start

Rescue Me Gel

329,00 kr

SOS-hjälp mot finnar! Du har en viktig dejt eller annat viktigt möte och plötsligt är den där – finnen som lyser ilsket röd mitt i ansiktet! Misströsta inte, utan förse dig med RESCUE ME GEL som är en högkoncentrerad antibakteriell gel för punktbehandling av finnar. Men den kan också användas vid mer långvarigt bruk som vid oren hud, fet hud, stora porer och keratosis pilaris.

- +
Artikelnr: 700040 Kategorier: ,

Beskrivning

Högeffektiv och koncentrerad ”SOS-gel” antibakteriell gel för punktbehandling av finnar, men också långvarig behandling av fet hud, oren hud, stora porer och keratosis pilaris.

ANVÄNDNING

Det är en lokal behandling – det vill säga att du applicerar den på hudens ”problemområden”, inte i hela ansiktet. Kan användas både dag och natt då den blir genomskinlig, men kom ihåg att komplettera med SOLSKYDD under dagen! Kan användas för att motverka finnar, stora porer (t ex på näsryggen och hakan), torra nagelband, torra hälar och armbågar, samt keratosis pilaris (som ser ut som små ”knottror” och är vanligast förekommande på kinder, armar och vader).

Fri från parabener och silikoner. 100% vegansk. Ej testad på djur.

NYCKELINGREDIENSER

GLYCOLIC ACID – Glykolsyra, exfolierande och motverkar oren hud, finnar

LACTIC ACID – Mjölksyra, ökar cellförnyelsen och ger en jämn och fin hudton

SALICYLIC ACID – Salicylsyra, antibakteriell, motverkar oren hud

Ytterligare information

För vem?

Oren hud, fet hud, blandhy Rescue Me Gel används av de som har fet/kombinerad hud och/eller oren hud (finnar, pormaskar). Det är en gel för LOKAL behandling, d v s den ska inte appliceras i hela ansiktet, utan på problemområden som finnar och stora porer/pormaskar. Allra helst appliceras den på kvällen, och på dagen använder du solskydd (SPF20 eller högre) under hela behandlingsperioden med Rescue Me Gel.

Ingredienser

AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT., GLYCOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SALICYLIC ACID, LACTIC ACID, SODIUM GLUCONATE, PROPANEDIOL, ZINC PCA, ALCOHOL, GLYCERIN, ’IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS(ROSEMARY)LEAF EXTRACT, CARAMEL, ZINC SULFATE, RETINYL PALMITATE

Hudtyp

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rescue Me Gel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du har inte behörighet att registrera dig

Återställ lösenord