FRI FRAKT ÖVER 499 KR
Start

iS Clinical Poly-Vitamin Serum 15 ml

965,00 kr

Poly Vitamin Serum är ett intensivt och reparerande fuktserum för alla hudtyper och åldrar.

För vem? Passar torr och trött hud som saknar fukt och lyster.

Egenskaper: Formeln garanterar att huden tillförs en kraftfull kombination av botaniska essentiella vitaminer, näringsämnen, fukt och anti-aging antioxidanter. Poly Vitamin ger betydande förbättringar av hudens textur och ton. Vid påförande uppstår en stickande känsla i huden och eftersom produkten ökar mikrocirkulationen är det helt normalt med kortvarig rodnad.
– Ökar mikrocirkulationen och ger huden glans och lyster.
– Främjar cellernas regenerering och maximerar deras prestanda.
– Revitaliserar åldrande och skadad hud.
– Förbättrar hudtonen och hudens elasticitet.
– Boostar huden med vitaminer, antioxidanter och fukt.

- +
Kategorier: , ,

Beskrivning

Poly-Vitamin Serum är ett intensivt och reparerande fuktserum för alla hudtyper och åldrar. Formeln garanterar att huden tillförs en kraftfull kombination av botaniska essentiella vitaminer, näringsämnen, fukt och anti-aging antioxidanter. Poly-Vitamin Serum ger betydande förbättringar av hudens textur och ton, och är perfekt för torr och trött hud som saknar fukt, lyster och glans. Vid påförande uppstår en stickande känsla i huden och eftersom produkten ökar mikrocirkulationen är det helt normalt med kortvarig rodnad. Används efter rengöring och under creme nattetid.

Fördelar:

  • Ökar mikrocirkulationen och ger huden glans och lyster
  • Främjar cellernas regenerering och maximerar deras prestanda
  • Revitaliserar åldrande och skadad hud
  • Förbättrar hudtonen och hudens elasticitet
  • Boostar huden med vitaminer, antioxidanter och fukt

Ytterligare information

Ingredienser

Water/Aqua/Eau, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract [Extrait de canne à sucre], Zinc Sulfate, Pantothenic Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Lysine, Glutamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tocopherol, Retinol, Phenoxyethanol.

Användning

På kvällen, rengör huden och applicera sedan en liten mängd serum på ansikte och dekolletage. Huden kan uppleva en rodnad i början men det är temporärt och försvinner efter några minuter. Avbryt användningen av produkten om rodnaden håller i sig. Om huden inte är van med Retinol, börja med att vänja in huden genom att använda produkten två gånger i veckan i åtminstone två veckor. Om huden inte upplever irritation eller rodnad kan du gradvis börja använda produken 3-7 gånger i veckan. Vi rekommenderar att börja med att applicera produkten på ett mindre område för att introducera ingredienser som är nya för huden.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”iS Clinical Poly-Vitamin Serum 15 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du har inte behörighet att registrera dig

Återställ lösenord