FRI FRAKT ÖVER 499 KR
Start

iS Clinical Active Serum 15 ml

1.175,00 kr

Active Serum är en av iS Clinicals bästsäljare. Detta kraftfulla och snabbverkande serum bekämpar akne, hyperpigmenteringar och för tidigt åldrande. Den innehåller en blandning av naturliga extrakt som hjälper hudens naturliga exfolieringsprocess och är porsammandragande, passar perfekt till en hud som är aknebenägen. Den har även en uppljusande effekt och jämnar ut hudtonen och minskar synligheten av fina linjer och rynkor. Resultatet märks redan efter några dagar men huden blir också jämnare med en långvarig effekt.

  • Kraftfullt serum med en blandning av naturliga extrakt.
  • Bekämpar akne, hyperpigmenteringar och för tidigt åldrande.
  • Ger både snabba och långvariga resultat.
- +
Kategorier: , ,

Beskrivning

Active Serum är en mycket populär produkt, eftersom den snabbverkande och resultatorienterade formeln minskar förekomsten av fina linjer, rynkor och pigmentering, och den är även fantastisk för behandling av förstorade porer, orenheter och akne. Redan vid applicering känner man av produktens potenta effekt genom lätta stickningar (och lite sveda) i huden, vilket indikerar de aktiva ingrediensernas penetration. Detta kraftfulla botaniska serum ger kontrollerad exfoliering och reglerar fett- och talgproduktionen, samtidigt som det återfuktar och mjukgör huden. Kan användas av alla åldrar och hudtyper – efter kvällsrengöringen.

Fördelar:

  • Reducerar fina linjer och rynkor
  • Jämnar ut pigmenteringar, grov hudstruktur och förstorade porer
  • Behandlar akne och orenheter
  • Jämnar ut och mjukgör huden
  • Ger såväl snabba som långvariga resultat

Ytterligare information

Ingredienser

Water / Aqua / Eau, Glycerin +, Glyceryl Polyacrylate, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract – Source Of Glycolic Acid, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Extract – Source Of Lactic Acid, Salix Alba (Willow) Bark Extract – Source Of Salicylic Acid, Arbutin, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract – Source Of Kojic Acid

Användning

Rekommenderas att främst användas kvällstid, på grund av sitt aktiva innehåll. Rengör ansikte och hals, applicera sedan 2-3 droppar serum på huden. Det är normalt att uppleva en stickande känsla i några minuter. Applicera först produkten på ett mindre område för att introducera ingredienser som är nya för huden.
Applicera alltid ett högt UV-skydd som sista steg dagtid när du använder produkter med syror, då huden kan bli mer solkänslig. Det är viktigt att återapplicera under dagen för att få ett optimalt skydd. Vid aktiv solning rekommenderar vi en paus från syror.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”iS Clinical Active Serum 15 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du har inte behörighet att registrera dig

Återställ lösenord