prenumerera

Bli en Palinare!

  Ta del av exklusiva erbjudanden & nyheter - registera dig här!
  FRI FRAKT ÖVER 499 KR
  Start

  MeLine Caucasian Skin Night

  1.499,00 kr

  - +

  Beskrivning

  MeLine® är den första och enda hudvårdsserien som har specialiserat sig på behandling av ojämn hudton och mörka fläckar. Seriens sortiment inkluderar produkter för ansikte och kropp samt tar hänsyn till både ljusa och mörka hudtyper. Kliniska studier visar att MeLine® kan reducera en synlig ojämn hudton med upp till 90-95% i loppet av 60-90 dagar.*

  MeLine® är utvecklat i Spanien av INNOAESTHETICS Laboratories. Tackvare en samlad insats från deras forsknings- och utvecklingsavdelning samt medicinska avdelning, levererar de innovativa och effektiva produkter och behandlingar. Serien är även anpassad för de med känslig och reaktiv hud.

  ‍MeLine® Caucasian Skin Night är ett mycket aktivt nattserum som bidrar till att korrigera en synlig ojämn hudton och mörka fläckar, samt förebygger nya ojämnheter. Dessutom bidrar serumet på längre sikt en mjukare, slätare och fastare hud. Resultatet är ett friskare och sundare utseende.

  For de med fototype I-III
  Rekommenderad använding:
  Appliceras varje kväll efter rengöring. Massera väl in i huden.

  Ytterligare information

  Innehåll

  Azelainsyra, Askorbinsyra, Liponsyra, Magnesiumsulfat & Retinal

  Användning

  Appliceras efter rengöring varje kväll. Massera väl in i huden. OBS! Lätt produkt,så extra fukt kan behövas. Följ i så fall upp med Extra Loving Moisture Cream (Palina) eller Sweet Dreams Cream (Palina).

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”MeLine Caucasian Skin Night”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Du har inte behörighet att registrera dig

  Återställ lösenord