Vardagsmakeup

Så applicerar du en enkel vardagsmakeup!
Här visar vi steg för steg hur vi applicerat en enkel vardagsmakeup med en gråbruna toner på Alice.

Steg 1

Peppy Eye Pure Skin Concealer

Börja med att applicera primer och foundation i hela ansiktet. Applicera sedan concealer under ögonen för att få bort skuggor/mörka ringar samt på hela ögonlocket. På ögonlocket fungerar den som en primer och gör så att ögonskuggorna sitter hela dagen utan att hamna i veck.

Steg 2

Champagne

Använd penseln E4 för att applicera Color Eyes ”Champagne” på halva inre ögonlocket. ”Champagne” ljusar upp och ger lite lyster, men inte glitter/skimmer. Perfekt vardagsnyans som även täcker röda hudpartier. Passar alla!

Steg 3

 Askungen

Borsta av penseln (E4) och applicera Color Eyes ”Askungen” på yttre ögonlocket, i globlinjen och lite ovanför globlinjen. Om du får skarvar, så använder du penseln E5 för att sudda/tona ut skuggan uppåt/utåt. Nyansen ”Askungen” är en sofistikerad grå-brun nyans som passar de allra flesta och framhäver din ögonform.

Steg 4

Barista + Pensel E2

Ett av våra favoritknep! För att rama in ögat, och förstärka makeup:en, applicerar du Color Eyes ”Barista” med den platta penseln E2. Det är jätteenkelt – du bara duttar penseln i ögonskuggan och trycker den mjukt mot ögonlocket, så nära fransraden som möjligt. Det gör ingenting om du inte är helt stadig på handen, små misstag suddas enkelt bort med en torr, ren tops.

Steg 5

Drama Queen Mascara

Avsluta med ”Drama Queen Mascara”, en av våra storsäljare! Drama Queen Mascara är tillverkad med en ny teknik, som innebär att det är filmbildande ämnen som ger volymen istället för fibrer. Det innebär att du kan lägga på flera lager tills önskad volym uppnåtts utan att fransarna klumpar ihop sig. Den kan inte heller ”torrrfälla”, som fibermascaror gör. Passar även känsliga ögon, då den är parfymfri, nickelfri och berikad med ceramider som stärkar fransarna.

Resultat

Resultatet är ”lagom sminkat” och mycket snyggt till vardags. En sofistikerad look som passar de allra flesta!

Produkter som användes:

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.