Underlag

Så fixar du den perfekta basen! Här visar vi steg för steg hur du fixar den perfekta basen.

Steg 1

Dagcréme

Applicera dagcréme för din hudtyp på rengjort ansikte.

Steg 2

Easy Going Minerals

Applicera Easy Going Minerals med borste F1. Här har vi använt den lösa varianten, Easy Going Loose Minerals, i nyansen Paris. Knacka ut lite av produkten (pudret) i locket, och dutta borsten i locket för att få upp lagom mängd. Applicera med lätta, cirklande rörelser. Fortsätt tills du har uppnått den täckningsgrad du vill ha. Palinas Easy Going Minerals täcker bra, ger en jämn hudton utan att kännas tung eller ”sminkad”.

Steg 3

Skin Perfecting Veil

Avsluta med vår ”magiska” Skin Perfecting Veil – som är en fuktgivande antiage-creme, primer och ”photoshop” på burk i ett! Det räcker med ett tunt lager. Trollar bort porer, fina linjer och ger en slätare hud. Återfuktar huden i 8 timmar och passar alla hudtyper. En nyans som anpassar sig och passar de allra flesta.

Steg 4

Peppy Eye Pure Skin Concealer

”Peppy Eye Pure Skin Concealer” trollar bort både mörka ringar under ögonen och ojämnheter på ögonlocket. Ger en piggare, mer vaken blick eller lämpar sig som primer om du sedan fortsätter med ögonskuggor. Är vårdande och återfuktande.

Resultat

Resultatet är en jämn, fin hud med mindre framträdande porer och fina linjer. Utan att se sminkad ut eller känna sig sminkad! Easy Going Minerals är så vårdande för huden, att det är bättre att ha produkten på huden än att inte ha någonting alls. Skyddar, återfuktar och lugnar huden.

Produkter som användes: