Snygga sotögon snabbt

Klassiska sotögon är enkelt! Vi på Palina erbjuder den perfekta ögonskuggan, som gör att alla kan lyckas med de klassiska ”sotögonen”!

Steg 1

Peppy Eye Pure Skin Concealer

Applicera Palinas concealer ”Peppy Eye Pure Skin concealer” under ögonen för att få bort skuggor/mörka ringar samt på hela ögonlocket. På ögonlocket fungerar den som en primer och gör så att ögonskuggorna sitter hela dagen utan att hamna i veck. Passar alla hudtyper.

Steg 2

Expectation

Använd penseln E3 för att applicera Color Eyes ”Expectation” som är en gråsvart skimrig skugga. Applicera skuggan genom att trycka/pressa med penseln för att få ordentligt med färg, lägg gärna två lager. Ögonskuggans skimmer underlättar vid applicering då det döljer små skarvar. Det har aldrig varit enklare att få till snygga sotögon!

Steg 3

Sudda med Pensel E5

Nu är det dags att sudda bort de hårda skarvarna. Att sudda ut skarpa linjer är det viktigaste steget för att få en mjuk ögonmakeup. Med rätt verktyg är det till och med enkelt att få till en mörk, svart sotning utan hårda skarvar. Använd dig av pensel E5 och dra penseln fram och tillbaka i sidled över den hårda skarven, tona ut skuggan uppåt och utåt.

Steg 4

Pensel E2 under ögat

Rama in ögat genom att även applicera Color Eyes ”Expectation” under ögat. Använd pensel E2 och tryck på skuggan.

Steg 5

Frizzante

Applicera Color Eyes ”Frizzante” med penseln E4 som highlighter under ögonbrynet och lite i den inre ögonvrån. Nyansen ”Frizzante” ljusar upp och neutraliserar röda partier.

Steg 6

Drama Queen Liner & Mascara

För intensiv inramning, avsluta med Drama Queen Perfect Liner och flera lager av Drama Queen Mascara.

Resultat

Resultatet är snygga sotögon med en lite modern touch av silverskimmer. Klassiskt och enkelt!

Produkter som användes:

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.