Lila festmakeup

Sotning i lila toner som framhäver bruna ögon.

Steg 1

Peppy Eye Pure Skin Concealer

Börja med att applicera primer och foundation i hela ansiktet. Applicera sedan concealer under ögonen för att få bort skuggor/mörka ringar samt på hela ögonlocket. På ögonlocket fungerar den som en primer och gör så att ögonskuggorna sitter hela dagen utan att hamna i veck.

Steg 2

Madonna + Pensel E3

Använd penseln E3 för att applicera Star Dust ”Madonna” på halva inre delen av ögonlocket. Dutta/Tryck på ögonskuggan med penseln för att få ordentligt med färg.

Steg 3

Oprah + Pensel E3

Använd samma pensel och applicera sedan Star Dust ”Oprah” centrerat på mitten av ögonlocket. Lägg gärna två tunna lager för att se till att mätta locket med mycket skugga.

Steg 4

Athena + Pensel E3

Förstärk den yttre delen av locket samt globlinjen med en lite mörkare skugga, Color Eyes ”Athena”. Använd pensel E4 och lägg även denna skugga i två lager för mer intensitet.

Steg 5

Sudda med Pensel E5

Sudda bort de hårda skarvarna med Pensel E5. Dra penseln fram och tillbaka i sidled över den hårda skarven, tona ut skuggan uppåt och utåt.

Steg 6

Frizzante + Pensel E4

Applicera Color Eyes ”Frizzante” med penseln E4 som highlighter under ögonbrynet. Nyansen ”Frizzante” ljusar upp och neutraliserar röda partier.

Steg 7

Total Black + Pensel E2

Eyeliner skapar du enkelt med Color Eyes ”Total Black” och den platta penseln E2. Fukta först penseln och dutta den sedan i ögonskuggan. Tryck penseln mjukt mot ögonlocket, så nära fransraden som möjligt.

Steg 8

Dark + Pensel E1

Fyll i ögonbrynen med brynskugga och den snedställda penseln E1. Här har vi använt Brush On Brow i nyansen ”Dark”.

Steg 9

Drama Queen Mascara

Avsluta ögonmakeupen med flera lager av Drama Queen Mascara. Måla mascara i sicksack rörelser för se till att även komma åt de minsta fransarna. Applicera rouge och läppglans.

Steg 10

Sunkissed Minerals

Rama in ansiktet genom att applicera Sunkissed Minerals med Borste B2 på panna, haka, näsrygg och kinder.

Steg 11

I Feel Pretty Blush

Applicera sedan rouge I Feel Pretty Blush i valfri nyans på äppelkinderna. Här har vi använt nyans ”Stunning”.

Steg 12

Cozy Gloss

Avsluta din makeup med att applicera Cozy Gloss i nyans ”Tilda” på läpparna.

Resultat

Resultatet är en festlig makeup i bronziga toner!

Produkter som användes: