Festmakeup i gröna nyanser

Grön sotning som passar de allra flesta! Här visar vi steg-för-steg hur vi applicerat en klassisk färgsotning i gröna nyanser på Sandra.

Steg 1

Nicole + Pensel E3

Applicera först Palinas concealer ”Peppy Eye Pure Skin concealer” på hela ögonlocket. Använd penseln E3 för att applicera Star Dust ”Nicole” på den yttre halvan av ögonlocket.

Steg 2

Rita + Pensel E3

Använd samma pensel och applicera sedan Star Dust ”Rita” på den inre delen av ögonlocket. Dutta/Tryck på ögonskuggan med penseln för att få ordentligt med färg.

Steg 3

Oliv + Pensel E4

Förstärk globlinjen med en lite mörkare skugga, Color Eyes ”Oliv”. Använd pensel E4 och tryck på färgen längst globlinjen och yttre vrån.

Steg 4

Sudda med Pensel E5

Använd dig av pensel E5 och dra penseln fram och tillbaka i sidled över den hårda skarven för att sudda. Tona ut skuggan uppåt och utåt.

Steg 5

Nicole + Pensel E2

Rama in ögat ytterligare genom att även applicera Star Dust ”Nicole” under ögat. Använd pensel E2.

Steg 6

Champagne + Pensel E4

Applicera Color Eyes ”Champagne” med penseln E4 som highlighter under ögonbrynet och lite i den inre ögonvrån.

Steg 7

Barista + Pensel E2

Eyeliner skapar du enkelt med Color Eyes ”Barista” och den platta penseln E2. Dutta penseln i ögonskuggan och trycker den mjukt mot ögonlocket, så nära fransraden som möjligt.

Steg 8

Medium Dark + Pensel E1

Fyll i ögonbrynen med brynskuggan ”Medium Dark” och använd den snedställda penseln E1. Dra små korta drag inifrån och ut.

Steg 9

Drama Queen Mascara

Avsluta ögonmakeupen med flera lager av Drama Queen Mascara. Måla mascara i sicksack rörelser för även komma åt de små, korta fransarna.

Resultat

Resultatet är en festlig makeup med fokus på ögonen!