Bronzig sotning

En mjuk bronzig sotning som passar extra bra till bruna och blåa ögon. Steg-för-steg guide för en klassisk, mjuk och bronzig sotning.

Steg 1

Peppy Eye Pure Skin Concealer

Börja med att applicera primer och foundation i hela ansiktet. Applicera sedan concealer under ögonen för att få bort skuggor/mörka ringar samt på hela ögonlocket. På ögonlocket fungerar den som en primer och gör så att ögonskuggorna sitter hela dagen utan att hamna i veck.

Steg 2

Beyonce + Pensel E3

Använd en fuktig pensel E3 för att applicera Star Dust ”Beyonce” på hela den rörliga delen av ögonlocket, upp till globlinjen. Dutta/Tryck på ögonskuggan med penseln för att få ordentligt med färg. En fuktad pensel gör skuggan mer intensiv och ger en metallisk effekt.

Steg 3

Freja + Pensel E4

Förstärk den yttre delen av locket samt globlinjen med en lite mörkare skugga, Color Eyes ”Freja”. Använd pensel E4 och applicera gärna denna skugga i två lager för mer intensitet.

Steg 4

Sudda med Pensel E5

Sudda bort de hårda skarvarna upp mot brynen med Pensel E5. Dra penseln fram och tillbaka i sidled över den hårda skarven, tona ut skuggan uppåt och utåt.

Steg 5

Madonna + Pensel E3

Applicera Star Dust ”Madonna” med pensel E3 under ögonbrynet samt i den inre vrån som en highlighter.

Steg 6

Freja + Pensel E1

Rama in ögat ytterligare genom att applicera Color Eyes ”Freja” under ögat. Använd gärna den snedställda penseln E1.

Steg 7

Barista + Pensel E2

Eyeliner skapar du enkelt med Color Eyes ”Barista” och den platta penseln E2. Tryck penseln mjukt mot ögonlocket, så nära fransraden som möjligt.

Steg 8

Medium Warm + Pensel E1

Fyll i ögonbrynen med brynskugga och den snedställda penseln E1. Här har vi använt Brush On Brow i nyansen ”Medium Warm”.

Steg 9

Drama Queen Mascara

Avsluta ögonmakeupen med flera lager av Drama Queen Mascara. Måla mascara i sicksack rörelser för se till att även komma åt de minsta fransarna. Applicera rouge och läppglans.

Resultat

Resultatet är en festlig makeup i bronziga toner!