FRI FRAKT ÖVER 499 KR
Start

Palina Skin Philosophy

Svensk makeup och hudvård som passar alla, med fokus på bra egenskaper.

Allt från prisvinnande Prowder till världsunik hudvård.

Produkter som främjar din hudhälsa.

HUDVÅRD

Vår hudvård är framtagen för att upprätthålla din huds optimala funktioner. Vi har valt att inte kompromissa utan använder oss av alla fem aktiva ”cell-to-cell-communicators”, det ger våra produkter fantastiska egenskaper, som hjälper din hud att optimera din egen produktion av hyluronsyra, kollagen och elastin. Alla våra produkter lugnar, återfuktar och har antiinflammatoriska egenskaper. Serien har utvecklats av vår grundare Lina Ivarsson tillsammans med en av Europas ledande hudvårdsforskare.

MAKEUP

Palina kompromissar inte på hudhälsa. Makeup-produkterna innehåller bra sminkegenskaper, som rena och högkvalitativa pigment. Vår makeup sitter hela dagen, samtidigt som din hud får andas. Produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande och irriterande ingredienser. All makeup är berikad med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser. Det är helt enkelt bättre för huden att använda Palinas makeup, än att vara osminkad!

VÅR GRUNDARE

Lina Ivarsson startade Palina 2010 då hon upplevde att det inte gick att hitta makeup som både hade bra sminkegenskaper och inte bara var snäll, utan BRA för huden. Linas resa tog henne över hela världen för att hitta rätt partners som värderade kvalitet på samma sätt som hon, för att slutligen landa i Sverige och samarbeta med toppproducenter i vår närhet i Europa. 

Lina grundade även kliniken Skönhetskompaniet 2005, som hon än idag äger.

Palinas produkter är Cruelty Free, vilket betyder att produkterna är framtagna utan tester på djur. Kvalitet är avgörande för oss och vi ställer krav på våra producenter och att samtliga uppfyller GMP’s krav, vilket validerar en god tillverkningsstandard. 

BE YOU - BUT PROWDER

EN HELT NY KATEGORI INOM MINERALMAKEUP.  HYLLADE PROWDER ÄR FÖRST I VÄRLDEN MED DEN PORÖSA MINERALEN UPSALITE.

Upsalite är ett nytt, svenskt patenterat material, med överlägsen absorberingsförmåga. Sedan lanseringen har Prowder tagit makeup-Sverige med storm och vunnit pris som ”Bästa makeup 2020” på Daisy Beauty Awards OCH en Beauty Oscar som ”Årets Innovation” 2020 utsedd av Skönhetsredaktörerna.se. Ett måste i din sminkrutin!

You said about us

Charcoal Detox Cleanser

Jag köpte denna på prov efter en ansiktsbehandling och är så nöjd! Den är dryg och ansiktet känns verkligen rent efteråt. Jag uppskattar att den även kan användas som ansiktsmask då och då.

Johanna Hägglund

Prowder

Bästa! Som ett litet Photoshop-filter! Jag bättrar på någon gång under dagen ibland men känns inte så jobbigt för det resultat man får. Love it!

Maria

Magic Face Primer

Den bästa Primer någonsin, täcker stora porer och slätar ut linjer. Dryg och räcker länge och känns skön och behaglig på.

Helen

Världsunik Antiage-hudvård!

Hudvård som verkligen fungerar

Vid framställningen av hudvården så fanns det aldrig något annat alternativ för mig än att göra något unikt, i det här fallet var det att välja alla fem aktiva ingredienserna, där andra varumärken som bryr sig mest om prislappen väljer en eller två. - LINA IVARSSON, grundare och vd

Du har inte behörighet att registrera dig

Återställ lösenord